Bel: 0113-341513 of 06-21690569

 

Kleding van Sao Paulo, Geisha, Anna Scott, Zizo Rene Freres, Via Appia en Blue Seven vindt u in de webshop van This Time (Kapelle, provincie Zeeland)

This Time dameskleding

Bij This Time verkopen wij dameskleding van verschillende merken. Dit doen we zowel online als via onze winkel in Kapelle. In onze winkel in Kapelle kunt u rekenen op professionele en ervaren verkoopsters. Onze verkoopsters zullen naast uw eigen wensen ook rekening houden met uw eigen kleuren en uw lichaamsbouw. Hieronder vind u iets meer informatie over de merken die wij verkopen.

 

Onze Geisha kleding collectie

Geisha is een van de meest succesvolle dameskleding merken op de Nederlandse markt. Zij leveren modieuze en sportieve kleding. De collectie van Geisha heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een deel van de Geisha kleding collectie vindt u hier online in onze webshop.

 

Onze Sao Paulo kleding collectie

Sao Paulo levert elegante en sportieve vrouwelijke kleding. De Sao Paulo kleding is altijd gemaakt van de beste stoffen en dat zie je dan ook terug in de kleding.  De kleding van Sao Paulo is op en top vrouwelijk. Sommige modellen hebben een classy look terwijl andere ontwerpen juist een casual uitstraling hebben.
Direct naar de Sao Paulo kleding

 

 

Onze Anna Scott collectie

Sinds korte tijd hebben wij ook de kleding van Anna Scott in ons assortiment opgenomen.  Anna Scott richt zich op de vrouw die zich jong van geest voelt en middenin het leven staat.  Anna Scott zet zich in de markt met de slogan “She is the women we all want to be”.

Direct naar de collectie van Anna Scott

In de provincie Zeeland zijn wij verkooppunt voor de merken Geisha, Anna Scott, Sao Paulo, Rene Freres, Via Appia, Blue Seven, Zizo, Moglie en vele andere dames kleding merken.

 

This Time – Biezelingsestraat 16 – Kapelle – tel. 0113-341513 of 06-21690569

U kunt ook een mail sturen ons contactformulier