Bel: 0113-341513 of 06-21690569

Para-Mi

Para Mi broeken

Para Mi is een fancy basic broeken merk. Houd je van broeken die van goede kwaliteit zijn, een zeer goede pasvorm hebben en dan ook nog eens modieus zijn? Dan zijn de Para Mi broeken echt wat voor jou! Deze broeken bevatten vaak stretch, wat de Para-Mi broek erg comfortabel maakt. Ook zorgt dit voor een perfecte aanvulling op uw silhouet. De Para-Mi broeken hebben verschillende modellen. Zo hebben de meeste modellen een hoge taille. De Para Mi broeken zijn verkrijgbaar in een skinny leg, straight leg, loose leg en slim leg. Er is voor iedereen dus een goed passend model te vinden!

Para Mi mode

Ondanks dat Para Mi kleding zich richt op basic, zijn er ook altijd modieuze broeken te verkrijgen. Zo hebben we Para Mi kleding in (mode) kleuren, rustige printen en drukke printen, maar ook in basic broeken zoals spijker. We hebben vaak de modellen Celine en Angela. De Celine heeft een high raise (hoge taille) en een skinny leg. De Angela heeft een high raise en een slim leg. Dit zijn de 2 beste basis modellen.

Para-Mi online en in de winkel

Elk jaar presenteert Para Mi weer een stijlvolle collectie. Zo hebben ze 2 hoofd collecties en 2 tussen collecties. Wij kiezen elk seizoen weer de beste modellen en kleuren voor u uit! Een deel van onze Para Mi broeken collectie vindt u online op onze website. In onze winkel hebben wij een grotere Para Mi broeken collectie. Hier kunt u ook terecht voor een passend kleur- en stijladvies door een van onze medewerkers. Mocht u een broek niet kunnen vinden op onze website dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u in alle gevallen graag verder!