Bel: 0113-341513 of 06-21690569

Rene Freres

Rene Freres

Rene Freres broeken

Rene Freres levert al vele jaren dames broeken met een perfecte pasvorm. Door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding onderscheid Rene Freres zich in de markt voor damesmode. De dames broeken van Rene Freres hebben een sportief elegante uitstraling en mogen daardoor niet ontbreken in de kledingkast van de moderne vrouw. Rene Freres kent de pasvormen Comfort(Amber) en Regular(Crystal) en claimt hierdoor voor iedere vrouw de juiste pasvorm te hebben.

Rene Freres laat de broeken maken in hun eigen fabriek in Wit Rusland. De ontwerpafdeling zit in Litouwen. Door het hele ontwerp en productieproces in eigen hand te houden kan de kwaliteit beter worden gewaarborgd. Tevens kan sneller worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in de broekenmarkt. Rene Freres heeft ook modellen met een figuur corrigerende werking. Hierdoor lijkt de afmeting van uw billen en benen kleiner.

Rene Freres heeft ook modellen met een figuur corrigerende werking. Hierdoor lijkt de afmeting van uw billen en benen kleiner.

Online Rene Freres broeken bestellen

Bestellingen via onze webshop proberen wij nog dezelfde dag naar u te versturen. Het voordeel van onze website is dat deze 24 uur per dag bereikbaar is en u dus een broek uit kunt zoeken op het moment dat u dat schikt. Voor vragen en advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Rene Freres collectie in onze winkel

In onze fysieke winkel hebben wij een grotere Rene Freres collectie. Mocht u op zoek zijn naar een ander model dat niet op onze website staat, bel of mail ons dan gerust. Dan kijken wij of wij dit model voor u hebben. In onze winkel hebben we ook broeken van de merken Para Mi, Zizo, Geisha en Sao Paulo. Wilt u graag persoonlijk kleur- en stijladvies, komt u dan even langs in onze winkel. Wij helpen u graag, onder het genot van een lekker bakje koffie!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.