Bel: 0113-341513 of 06-21690569

This Time dameskleding uit Kapelle

In Kapelle staat onze winkel waar wij dames kleding verkopen van veel verschillende merken. Zo zijn wij verkooppunt voor de merken Lizzy & Coco, Geisha, Maicazz, Smashed lemon, Para mi, Rene Freres, Donna dura, Signature, en nog vele andere merken. In onze winkel krijgt u professioneel advies over onze kleding. 

We richten ons natuurlijk niet alleen op klanten uit Kapelle, maar ook op dames uit de omringende plaatsen Yerseke, Goes, Terneuzen, Zierikzee en Middelburg.

Service en advies aan onze klanten vinden wij heel belangrijk. Het moet leuk zijn om bij ons in de winkel te komen. Advies aan onze klanten vinden wij heel belangrijk daarom heeft een groot deel van ons personeel ook opleidingen gevolgt op het gebied van kleur en stijl. Tijdens deze opleidingen leer je dat niet alle kleuren bij iedereen staan en wat wij tijdens deze opleidingen hebben geleerd proberen wij dagelijks in de praktijk te brengen.

Ons advies zal ook altijd eerlijk zijn. Als iets u niet staat dan zullen wij u dat ook eerlijk zeggen. We hebben liever dat u niets koopt dan dat u negatieve reclame voor ons maakt door de kleding die u draagt.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Goes

Goes is een plaats met een 20.000 inwoners. In deze stad zijn verschillende dameskleding winkels van grotere concerns. Wil je echt een iets bijzondere dameskleding winkel kom dan naar de Beizelingsestraat 16 in Kapelle.

De plaats Kapelle wordt ook wel de bloesem van Zeeland genoemd. Dit omdat van oorsprong heel veel fruittelers appels en peren kweken rondom Kapelle.

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag tot en met donderdag      9:00 - 17:30 uur
Vrijdag                                           9:00 - 17:30 uur
Zaterdag                                       9:30 - 16:00 uur